Kopi Soesoe

Sumatraweg 15, 3072 ZR Rotterdam, Netherlands
Description

Koffie en muziek, daar begint het mee. Daarna de vraag: ,,Wat kunnen we doen om zoveel mogelijk ontontdekte mooie dingen van het leven "ontdekbaar" te maken?" Zoals muziek, getalenteerde muzikanten, te gekke koffie combinaties, obscure bieren en exotische sandwiches. Maar wel altijd, maar dan ook altijd, met goede koffie als standaard.
We bieden de mogelijkheid aan jonge startende en originele muziekanten op ons podium te staan. We hebben professionele audio apparatuur in huis en we kunnen alle optreden zowel in beeld als geluid vastleggen en geven deze graag mee aan de optredend muzikant.
Als je een liefhebber bent van live muziek en de magie die daarbij komt kijken, dan zit je in onze huiskamerconcerten goed. Iedereen zit "eerste rij". En voor je het weet sta je met een muzikant aan de bar.
Hiernaast organiseren we verschillende evenementen waarbij muziek, nieuwsgierigheid en plezier bij elkaar komen, allemaal met ongewone, maar lekkere hapjes en drankjes. Een paar van de evenementen die we regelmatig houden zijn:
Met het Fles op Tafel: de kennis, poen en bluf pubquiz van Kopi Soesoe.
Mag ik met de Nintendo?: old skool game night.
Aanschuiven bij Kopi Soesoe: speciale etentjes, waarbij Kopi Soesoe voor een paar uur in een restaurant verandert (en dan gewoon weer terug naar een huiskamer).
De Hele Plaat: Een muziekliefhebber vertelt over zijn favoriete plaat, waarna we de plaat van begin tot eind luisteren.

Phone
0647006159
Year founded
2013
Status
Founders still active?
No

Events

Total number of events: 226